StrandArt foto's worden op een 3 mm dikke dibond-plaat gedrukt. Dibond platen zijn lichte platen die zijn opgebouwd uit 3 lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van 0,3 mm dik aluminium en de kern is gemaakt van zwart kunststof, ook wel polyethyleen genoemd. Dit garandeert maximale stevigheid en dankzij de minimale dikte is het materiaal superlicht. Het heeft een stoere en tegelijk sjieke uitstraling.

Fotoprint op de plaat

Jouw foto wordt rechtstreeks geprint op het materiaal. Door de witte laag over de aluminium ondergrond komen de kleuren goed tot hun recht. Hierdoor is de afdruk niet alleen licht- en kleurecht, maar ook weer- en waterbestendig. Ze zijn dus ook geschikt als tuindecoratie of onder je overkapping. Let wel op met winderige plaatsen.

Ophangsysteem

Met een ophangplaat kan je de StrandArt-foto aan de muur hangen. Dit gratis meegeleverde plaatje van 7 bij 7 cm plak je achterop de foto, haakje in de muur of aan een fotorails en klaar. De dopjes in de onderhoeken op de achterkant zorgen dat de dibond-plaat rondom een halve centimeter van de muur komt.

Tot 75cm breed wordt 1 ophangplaat bijgeleverd. Is jouw foto 75cm of breder, dan krijg je er een 2e gratis bij. Zo hang je hem makkelijk recht en wanneer je hem buiten ophangt, heeft de wind er minder grip op.